Bliv elev

På hjemmesider kan man ...

... finde information, se billeder og få indtryk af en efterskole - men vores skønne lille plet på jorden præsenterer sig meget bedre i virkeligheden. Derfor skal du nu kontakte os og aftale et besøg.

Stadig pladser til 2017/18

Vi har stadig ledige pladser til skoleåret 2017/18. Ring til os på 7585 5333 og aftal en rundvisning i sommerferien.

Besøg efterskolen

Du kan booke et besøg ved at klikke her.

Du kan ringe til os på 7585 5333

Du kan sende en mail til os på keskole@keskole.dk

Tilmeld dig

Tilmeld dig som elev på Kongeådalens Efterskole og glæd dig til et skoleår med gode udfordringer og fedt fællesskab. Du kan udfylde tilmeldingsskemaet ved at klikke her. Så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en invitation til at se vores skole (med mindre I allerede har set den...) - herefter skal i betale et depositum på 1000 Kr. som er et optagelsesgebyr. Når det er indbetalt, er du endeligt tilmeldt og dermed sikret en plads på skolen i det ønskede skoleår.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7485 5333 eller info@keskole.dk

Husk at læse og godkende betingelserne nederst, når du har udfyldt felterne.

Vi glæder os til at se dig som elev på skolen. Mvh alle os her på KE.

Åbent hus

Vi har desuden åbent hus på Efterskolernes Dag sidste søndag i september og på Efterskolernes Aften den anden onsdag i januar.