Bliv KE-ambassadør!

Vi har brug for din hjælp!

Kunne du tænke dig at hjælpe med til at Kongeådalens Efterskole blev mere kendt?

Stiller du gerne op til en fællesaften på KE med en fortælling om uddannelse og karriere efter Kongeådalens?

Har du lyst til at være vores "tidligere" elev ansigt i en markedsførings kampagne?

Vil du hjælpe med at bygge en shelter i en weekend?

Har du nogle særlige kompetencer vi kunne gøre brug af i bestyrelsen eller på skolen?

Har du et bredt netværk hos FDF eller KFUM-spejderne og vil du være en synlig KE-ambassadør?

Har du lyst til at være postmandskab til en KE-Fidus eller være hjælper til Seniorfestival?

Vi har brug for hjælp til en masse forskellige opgaver og vi vil gerne knytte vores tidligere elever endnu tættere på skolen. Skriv dig op i vores kartotek så vi let kan komme i kontakt med dig - når vi lige står og mangler dine kompetencer.

Tilmelding til KE-Ambassadør korpset

Årgang