Et år i shelter

Bo et år i shelter på efterskolen

Er du til friluftsliv? Elsker du en udfordring? Og drømmer du om at bo og sove med naturen som nabo? Så har vi en fantastisk nyhed, som vi kan tilbyde dig! På Kongeådalens Efterskole kan du deltage i vores nye shelterprojekt, hvor du kommer til at sove udenfor hele året. Som den ægte viking og fødte eventyrer, du er, vil du elske at bo og være i det fri hele året. Du kommer du til at leve i harmoni med naturen og dyrke friluftslivet på en helt ny måde!

Alle shelters har:

• Isolering
  • Ovenlysvindue
  • Stort tagudhæng
  • Indbygget arbejdsbord
  • Indlagt strøm og trådløst netværk

Deler shelter med en anden elever

Som det kan ses, så er der tale om luksusshelters, og du kommer ikke til at ligge og fryse, selvom du er ude i det fri. Vores shelters på efterskolen er desuden bygget af høj håndværksmæssig kvalitet og er nyudviklede i 2016. Indenfor har du et aflåst skab og hylder, og sammen med de andre shelterelever har I eget bad og toilet. Du kommer til at bo sammen med en anden elev i shelteret, så I er sammen om oplevelsen og udfordringen. Vores shelterelever indgår på lige vilkår med vores øvrige elever i efterskolens hverdag.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om at bo i et shelter et år, så kontakt os på Kongeådalens Efterskole. Du kan ringe på telefon 74 85 53 33 eller sende en mail til info@keskole.dk. Vi viser naturligvis også gerne shelters frem ved et besøg på efterskolen, så aftal gerne et besøg. Vi er beliggende på Dovervej 19 i Lintrup i Sønderjylland og tiltrækker mange elever fra lokalområdet lige fra Esbjerg og Ribe til Kolding.

Her kan du se hvordan vores sheltere bliver bygget

Her kan du se indslaget om vores luksusshelter sendt i TV-Syd i januar 2017