Uddannelse forberedende efterskole

Bliv klar til gymnasiet

Et efterskoleophold er med til at udvikle dig fagligt og gøre dig klar til at tage en uddannelse. Som gymnasieforberedende efterskole er vi hos Kongeådalens Efterskole opmærksomme på at give dig både en faglig ballast, så du kan klare dig på din kommende uddannelse, men også en masse gode studieteknikker, som du kan bruge på gymnasiet eller en anden kommende uddannelse. Vi har fokus på at være en uddannelsesforberedende efterskole, og det kommer til udtryk i alle boglige fag, hvor vi øver de forskellige studieteknikker.

Hos os lærer du gode studieteknikker bl.a. at:

• Tage gode noter
  • Læse bedre
  • Søge litteratur
  • Skrive bedre opgaver
  • Prioritere din tid, så du kan følge med fagligt

Udvikling fagligt og personligt

Hos os er efterskoleåret ikke et sabbatår, men et år som forbereder dig på gymnasiet og andre uddannelser. Derfor har vi niveauopdelt undervisning, hvor du bliver mødt på dit faglige niveau, og det giver gode muligheder for at blive bedre i de fag, hvor du har udfordringer. Det er med til at give dig en faglig udvikling, så du er klar til niveauet på gymnasiet. Men det er ikke kun fagligt, vores elever rykker sig. Vi kan hvert år mærke, hvordan eleverne bliver mere modne, bedre studerende og mere bevidste om, hvordan de skal prioritere deres tid.

Kontakt os og hør mere

Er du på jagt efter en gymnasieforberedende efterskole, så er Kongeådalens Efterskole måske det rette valg? Du er altid velkommen til at høre mere om skolen og besøge os. Kontakt os på telefon 74 85 53 33 eller send en mail til info@keskole.dk. Efterskolen ligger på Dovervej 19 i Lintrup mellem Esbjerg, Kolding og Ribe. Vores elever kommer fra hele landet, og en del er lokale fra Sønderjylland.