Vi er DIN
efterskole

Natur - kreativitet - håndværk - Det er Kongeådalens Efterskole. Vi er ambitiøse med vores fag og ikke mindst vores holdninger til at alle har en plads i fællesskabet. Sammen skaber vi efterskole med fokus på bæredygtighed, ligeværd og fællesskab. Vi har ikke kun fokus på resultater med på hele processen.

I vores linje- og valgfag sætter vi fokus på nogle af de aktiviteter, vi oplever giver en særlig værdi. I natur, håndværk, kunst og design, dyrk og medie arbejder vi kreativt og har fokus på den gode proces. I vores samvær har vi fokus på ligeværd og det forpligtende fællesskab, hvor den enkelte får en unik mulighed for personlig, social og faglig udvikling.

Vi er DIN efterskole. Det betyder, at du som elev har stor indflydelse på skolens hverdag, og meget kan lade sig gøre, hvis du har en god ide, eller ønsker at sætte noget i gang. Det betyder også, at elever og lærere løser en række opgaver i fællesskab, så efter et år hos os kan du lave sovs til 80 personer. Vi tror på frihed under ansvar. Hos os kan du og veninderne sagtens selv fortsætte i krearummet om aftenen, hvis I har lyst til at male videre. Vi regner med, at tillid og respekt går begge veje, og at du også tager ansvar for fællesskabet. .

Mød vores ansatte

Aktiv 2

Kongeådalens Efterskole er konge

Skolens bagland
bestyrelsen

Kongeådalens Efterskole bygger på et kristent livssyn, og har baggrund i FDF og de grundtvig/koldske tanker.

Har du lyst til at gå på en FDF- eller spejderefterskole, så er Kongeådalens Efterskole noget for dig. På skolen er der mulighed for at prøve spejderlivet gennem skolens mange linjefag. Kongeådalens Efterskole er stiftet af FDF, og i skolens bagland er der en række FDF-kredse. Det betyder blandt andet at FDF og Kongeådalens Efterskole bygger på de samme værdier.

Bestyrelsen på Kongeådalens Efterskole består af:

Peter Hundebøll, formand
Baldursgade 7, 6700 Esbjerg, peterh@fdf.dk

Henning Fisker, Lintrup
Inger Mårup, Esbjerg
Morten Schmidt, Århus
Ernst Blok Kristensen, Esbjerg
Lars Pedersen, Korsør
Per Thaysen, Bredebro
Henrik Lindved, Kolding
Ejner Bank Andreasen, Viborg

Bestyrelsens primære opgave er at sikre økonomien og det lange udviklingsperspektiv for skolen.