Et år i shelter på Kongeådalens Efterskole
august 22, 2019

40-års jubilæum

Den 1. august 1979 slog Kongeådalens Efterskole dørene op for første gang! Det er nu 40 år siden, og i den anledning indbyder vi til reception og fernisering af skolens nye kunstværk, “Lystræet”.

Kom og vær med lørdag den 14. september 2019 fra kl. 09.30, når vi fejrer skolen og alle årene, der er gået. Det bliver en dag fyldt med aktiviteter og godt samvær.

PROGRAM

• 09.30-10.15: Der er mulighed for en kop morgenkaffe og et rundstykke i lederteltet på Seniorfestival Pladsen.
  • 10.15: Friluftsgudstjeneste med nadver, arrangeret af Kongeådalens Efterskole og sognepræst i Lintrup sogn.
  • 11.15: Reception i Forsamlingshuset
    Velkomst
    Sang
    Lotte Lambæk præsenterer sit kunstværk “Lystræet,” som er udført af hende i tæt samarbejde med elever fra sidste skoleår
    Festtale ved tidligere højskoleforstander og nu formand for FDF´s Skoleforum, Helga Kolby Kristiansen
    Mulighed for korte taler og hilsner
    Sang
    Introduktion om resten af dagens program
  • 12.30: Mulighed for at besøge de mange boder på festpladsen og få en lille fortæring efter eget ønske.
    Lederteltet holder åbent for en skole- og FDF-snak med ansatte og repræsentanter fra bestyrelsen. Der vll også være mulighed for rundvisning.
GAVEØNSKER

Skolen modtog tilskud fra flere til at dække udgifterne til “Lystræet”, og det er vi taknemmelige for. Hvis nogle af jer har lyst til at forære skolen en særlig 40-års gave, ønsker vi os et beløb til skolens “Kunstfond”, så vi fortsat har mulighed for at anskaffe spændende kunst til daglig inspiration for skolens mange elever. Beløbet kan indbetales på vores MobilePay konto: 50 41 71 mrk. ”gave”.

Download invitationen som pdf her