Udfordringer
på dit niveau

Fagene på Kongeådalens Efterskole er som i folkeskolen, men undervisningen er anderledes. Det er den, fordi du møder dine undervisere på alle tider af døgnet. Du møder dem som det første om morgenen og det sidste om aftenen. Indimellem er der både plads til boglig undervisning, en tur i værkstedet eller hygge om aftenen

Vi vægter den boglige undervisning højt, og ser den som en naturlig medspiller til det kreative og praktiske arbejde på skolen. Vi forventer, at vores elever gerne vil gå i skole. Man må gerne være skoletræt, men man skal yde sit bedste. Vi har elever der er verdensmester i de fleste fag og andre der er udfordret fagligt.

Sammensæt dit eget skema

På Kongeådalens Efterskole har du mange muligheder for at sammensætte dit eget skema. Du kan se et par eksempler på skemaer her og her, som viser, hvor forskellig din dag kan være afhængigt af dine interesser.

Se også en oversigt over vores valgfag.
Aktiv 2

Kongeådalens Efterskole er konge

Alle vores børn har formået at finde en i lærerstab, de har tillid til, selv om børnene er meget forskellige. Lærerstaben er meget bred, og det er fantastisk. Uanset situationen så kan de tackle det. Også det vi som forældre måske ikke engang kan tackle. De forstår virkelig at rumme alle slags mennesker. Jeg er 100 % tryg ved at have mine børn her på efterskolen. Hvis der er noget, så opdager lærerne det. De har øjne i nakken, og de handler på det. De tager fat om roden. De er fantastisk gode forældre de der lærere.

Kenneth og Ingelise Schmidt, forældre til 4 tidligere elever