Eleverne serverede årets julemiddag
december 21, 2018
Tak til alle, der deltog i vores elevstævne d. 16. marts
marts 21, 2019

Fra trædrejning til E-sport: Nye valgfag på Kongeådalens Efterskole!

Natur, kreativitet og håndværk. Det er Kongeådalens Efterskole. Og det afspejler sig også i vores lange liste af valgfag, som vores elever frit kan vælge imellem flere gange året. Eleverne kan f.eks. vælge at fordybe sig i deres yndlingssport, lære et håndværk eller tilbringe timer ude i naturen. Vi har noget for enhver smag!

En ny valgfagsperiode er startet

Efter vinterferien er der startet en ny valgfagsperiode, og denne gang kan eleverne vælge mellem:

• Tekstil
  • Traktor
  • E-sport
  • Løb for livet
  • No pain, no gain
  • Dyr
  • Byg og ræs
  • Kilometer i stængerne
  • Trædrejning
  • Planteavl
  • Gastronomi
  • Grønne fingre
  • Smedning
  • Strengeleg
  • Jagt
  • Konditor
  • Ultimate

Siden introduktionen af de nye valgfag har skolen givet genlyd af kampråb og museklik fra E-sportsspillere, køkkenet har duftet af de skønneste kager og spændende retter, og udenfor har nogle af eleverne haft deres grønne fingre begravet dybt i den omkringliggende mulmjord.

På Kongeådalens Efterskole har eleverne medbestemmelse

På Kongeådalens Efterskole lægger vi stort vægt på, at vores elever har tid og mulighed for at udfolde deres interesser – og derfor er det også i høj grad eleverne, som er med til at bestemme indholdet af vores valgfag, så fagene er tilpasset deres interesser og ønsker. Vi tror nemlig på, at vi skaber den bedste skole i fællesskab – og at vi sammen skal forme skolens retning og hverdag.