Plads til dig

Vi har gode faciliteter med plads til en masse forskellige aktiviteter. Skolen er løbende udbygget og rummer f.eks. et veludstyret værksted, opdaterede undervisningslokaler, kunstudsmykket hal med fitnesslokale samt fede opholdsrum.

Centralt på skolen ligger studiegangen, som er en slags torv, hvor der kan laves gruppearbejde, og hvor man kan mødes i fritiden. Alle vores undervisningslokaler er udstyret med smart boards og vi bruger online portaler i mange af de boglige fag. Skolen råder over et område med shelter og bålhytte, hvor der er mulighed for overnatning lidt tættere på himlen. I hverdagen bor en gruppe af vores i elev i shelter.

Hal med fitnesslokale

Vi har en flot, kunstudsmykket hal i fuld størrelse, som vi bl.a. bruger i forbindelse med elevernes to ugentlige idrætstimer, i valgfaget "Boldspil" samt til leg og samvær uden for skoletiden. Hallen har et tilstødende fitnesslokale med masser af fitnessudstyr, som vi benytter os af i valgfagene "Fitness" og "Tons og Tempo", og som eleverne også har adgang til i deres fritid.
Aktiv 2

Kongeådalens Efterskole er konge