Ledige stillinger

Kongeådalens Efterskole søger en eller flere engagerede og fagligt dygtige sproglærere, som kan undervise i tysk og engelsk – og føre vores elever i 9. og 10. klasse sikkert til eksamen.

Har du stærke sproglige kompetencer, elsker du at arbejde med unge, og har du eventuel undervisningserfaring? Vi søger en eller flere dygtige sproglærere, som primært skal undervise i tysk, engelsk og dansk med start den 1. marts. Stillingen indeholder desuden også en kontaktlærerfunktion, så det er vigtigt, at du har lyst til at komme helt tæt på eleverne og være en del af deres dagligdag. Det er en fordel, hvis du har en kreativ interesse, som du kan undervise i. På Kongeådalens Efterskole tilbyder vi en bred vifte af valgfag inden for natur, håndværk og kreativitet, som du kan være med til at præge – uanset om du brænder for keramik, tøjdesign, friluftsliv eller musik.

Hvem er vi?

Kongeådalens Efterskole er en efterskole med 9. og 10. klasse. Vi er beliggende mellem Kolding og Esbjerg og er en traditionsrig skole med stærke værdier. Vi vægter fællesskabet højt og arbejder sammen for at skabe en bæredygtig efterskole, hvor alle elever føler sig set og hørt. Som sproglærer på Kongeådalens Efterskole bliver du en del af en tæt lærerstab, som oprigtigt brænder for eleverne og for efterskolelivet. Her giver gangene altid genlyd af latter og kreative sysler – og ingen dage er ens.

Stillingen

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. marts – men vi venter gerne på den rette kandidat. Stillingen indeholder aftenvagter, enkelte weekendvagter samt deltagelse i skolens arrangementer, eventuelle ture og rejser.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV til nb@keskole.dk senest mandag den 28. januar kl. 12.00. Vi afholder samtaler den 29.-30. januar. Det er vigtigt, at du i din ansøgning forholder dig til skolens værdier. Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Niels Birkmand på tlf. 24 94 22 22 eller mail nb@keskole.dk eller lærerrepræsentant Finn Trond Hansen på tlf. 25 76 90 50 eller mail fth@keskole.dk.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Aktiv 2

Kongeådalens Efterskole er konge